BEDRIJVENLOOP

Sinds de editie van 2017 is de Bedrijvenloop onderdeel van de Culemborg City Run. De Bedrijvenloop is een wedstrijdonderdeel waarbij organisaties als bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen worden uitgedaagd te strijden om de titel ‘fitste organisatie van Rivierenland’.

WIE SCHRIJFT ZICH IN?

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen van minstens 14 jaar (5 kilometer) of 16 jaar (10 kilometer) jaar of ouder en elk teamlid loopt dezelfde afstand: 5 of 10 kilometer. De aankomsttijden van de eerste 4 aangekomen lopers per team worden bij elkaar opgeteld en het snelste team wint.

Het inschrijfgeld bedraagt € 16,00 per teamlid en er kan alleen vooraf (tot en met 25 maart 2024) worden ingeschreven. Na-inschrijven op de dag zelf is voor de bedrijvenloop NIET mogelijk.

Naast dat hardlopen gezond is, is het natuurlijk ook heel erg leuk om te doen, helemaal als je het samen met je collega’s, ploeggenoten of klasgenoten doet. De uitdaging staat! Wie pakt de handschoen op?

PROCEDURE AANMELDEN, INSCHRIJVEN EN BETALEN

  • De contactpersoon van een organisatie meldt deze aan voor deelname via de inschrijfknop ‘BEDRIJVENLOOP’ en ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging
  • Na goedkeuring van de aanmelding van de organisatie door de contactpersoon van de Culemborg City Run wordt een e-mail naar de contactpersoon van de organisatie gestuurd met een toegangscode voor en een link naar de beheerpagina
  • Op de beheerpagina van de Bedrijvenloop kan de contactpersoon teamleden inschrijven (benodigd: volledige naam, geboortedatum en geslacht)
  • Op de dag van de loop liggen de startnummers per organisatie klaar op het inschrijfbureau (af te halen door één begeleider voor de hele organisatie)
  • Half april ontvangt de organisatie een factuur van Atletiekvereniging Statina

Zowel in 2017 als in 2018 en 2019 won een team van Sporthuis Brouwer de Bedrijvenloop. In 2022 en 2023 ging een team van Lek en Linge er met de hoofdprijs vandoor!