BEDRIJVENLOOP

Uit onderzoek is gebleken dat de inwoners van de regio Rivierenland – ten opzichte van de rest van de Nederlandse bevolking – het minst bewegen. De organisatie van de Culemborg City Run vindt het daarom tijd voor actie! Jong en oud kunnen op 10 april 2023 bewijzen dat de uitslag van dit onderzoek onterecht is!

Sinds de editie van 2017 is de Bedrijvenloop onderdeel van de Culemborg City Run. De Bedrijvenloop is een wedstrijdonderdeel waarbij organisaties als bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen worden uitgedaagd te strijden om de titel ‘fitste organisatie van Rivierenland’ en er met een belachelijk grote wisseltrofee vandoor te gaan.

NIEUW: NU OOK 10 KILOMETER!

Met ingang van 2023 kun je niet alleen voor de 5 kilometer een team inschrijven, maar ook voor de 10 kilometer! Let op: Het hele team loopt dezelfde afstand, dus of 5 of 10 kilometer. Het is wel mogelijk om voor beide afstanden (een) team(s) in te schrijven.

WIE SCHRIJFT ZICH IN?

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen van minstens 14 jaar (5 kilometer) of 16 jaar (10 kilometer) jaar of ouder en elk teamlid loopt dezelfde afstand: 5 of 10 kilometer. De aankomsttijden van de eerste 4 aangekomen lopers per team worden bij elkaar opgeteld en het snelste team wint uiteraard de wisselbeker. Elk teamlid krijgt daarnaast meteen na de finish een medaille omgehangen en een flesje water. Daarnaast worden alle prestaties ook in het individuele eindklassement van de loop opgenomen: De nummers 1, 2 en 3 per geslacht krijgen een mooie beker uitgereikt tijdens de prijsuitreiking die direct na de loop op het podium op de Markt gehouden wordt.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per teamlid en er kan alleen vooraf (tot en met 3 april 2023) worden ingeschreven. Na-inschrijven op de dag zelf is voor de bedrijvenloop NIET mogelijk.

Naast dat hardlopen gezond is, is het natuurlijk ook heel erg leuk om te doen, helemaal als je het samen met je collega’s, ploeggenoten of klasgenoten doet. De uitdaging staat! Wie pakt de handschoen op?

PROCEDURE AANMELDEN, INSCHRIJVEN EN BETALEN

  • De contactpersoon van een organisatie meldt deze aan voor deelname via de inschrijfknop ‘BEDRIJVENLOOP’ en ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging
  • Na goedkeuring van de aanmelding van de organisatie door de contactpersoon van de Culemborg City Run wordt een e-mail naar de contactpersoon van de organisatie gestuurd met een toegangscode voor en een link naar de beheerpagina
  • Op de beheerpagina van de Bedrijvenloop kan de contactpersoon teamleden inschrijven (benodigd: volledige naam, geboortedatum en geslacht)
  • Op de dag van de loop liggen de startnummers per organisatie klaar op het inschrijfbureau (af te halen door één begeleider voor de hele organisatie)
  • Half april ontvangt de organisatie een factuur van atletiekvereniging Statina

Zowel in 2017 als in 2018 en 2019 won een team van Sporthuis Brouwer de wisselbeker. In 2022 en 2023 ging een team van Lek en Linge er met de hoofdprijs vandoor!