CULEMBORG CITY RUN 2020 AFGELAST!

Het zal je niet verrassen: In verband met de genomen maatregelen tegen het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt de Culemborg City Run van maandag 13 april 2020 af te gelasten. Hoewel de landelijke maatregelen vooralsnog tot maandag 6 april van kracht zijn, achten wij het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan.

Natuurlijk is dit een grote teleurstelling voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers staat bij ons voorop.

Voor iedereen die zich inmiddels al had ingeschreven: je inschrijving wordt automatisch overgezet naar de editie van 2021 en een eventuele verhoging van het inschrijfgeld zal niet voor jou gelden. Mocht je je desondanks toch willen uitschrijven, stuur dan even een e-mail naar info@culemborgcityrun.nl.

We kijken nu alvast vooruit naar de editie van volgend jaar. Dat zal de 10e editie worden, waar we zeker extra aandacht aan zullen besteden. Wat dat precies is, houden we nog even geheim. We gaan er alles aan doen om er weer een mooi evenement van te maken.

Graag tot 5 april 2021!

Hartelijke groeten,
atletiekvereniging Statina | organisatie Culemborg City Run