DISCLAIMER

De redactie van deze website behoudt zich het recht voor om op elk moment informatie en content aan te passen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan tijdelijke content op deze website. Informatie die wordt bereikt via de paginalinks op websites van derden, valt niet onder de verantwoordelijkheid van atletiekvereniging Statina.

ALLEEN VOOR EIGEN DOELEINDEN
De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan atletiekvereniging Statina geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden.
Atletiekvereniging Statina gebruikt jouw persoonlijke gegevens alleen voor eigen doeleinden. Gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

COPYRIGHT
De inhoud van deze website, met de daarin opgenomen gegevens, foto’s, illustraties, teksten, overige content en combinaties daarvan zijn beschermd door auteursrecht en eigendomsrecht. Deze rechten berusten bij atletiekvereniging Statina te Culemborg. Zonder voorafgaande toestemming van atletiekvereniging Statina is het niet toegestaan teksten of beelden van deze site of enig ander onderdeel daarvan te kopiëren.