GOED DOEL: ‘STICHTING MICHIELS RESET’

Je trekt je hardloopschoenen aan en voor je het weet ben je kilometers van huis. Of je stapt in de trein en even later loop je in Utrecht winkel in en uit en verwen je jezelf met een lekker drankje op een terras.

Heerlijk toch?

Voor mensen met Multiple Sclerose (MS) is genieten van sporten of een uitje vaak niet meer zo makkelijk of zelfs onmogelijk, terwijl ze dat misschien wel graag zouden willen!

Tijdens de voorinschrijving van de Culemborg City Run vragen wij daarom om een vrijwillige bijdrage voor ‘Stichting Michiels Reset’:

‘Ik ben Michiel. Een ontzettende doorzetter. Vader van twee jonge kids. Vriend van Jelka. Trotse bewoner van een voormalige tandartspraktijk in Culemborg. En ik heb Multiple Sclerose (MS). Een ziekte die mijn energie vreet. Die zorgt dat lopen voor mij strompelen is geworden. Een ziekte waar ik met de in Nederland beschikbare medicatie geen grip op krijg en waarvan de achteruitgang steeds harder gaat. Een stamcelbehandeling is de enige kans om mijn MS stop te zetten.’

We hopen dat je wilt doneren, al is het maar een klein bedrag, want alle kleine beetjes helpen!

Alvast bedankt!