HET IS WEER GEDAAN!

En dan, na een paar jaar overslaan en een paar maanden voorbereiden, met een vrijwel volledig nieuw team, dat echt enorm hard heeft gewerkt om vandaag een topresultaat neer te zetten, zit het er opeens op…

Wij kijken terug op een dag met vooral, naast mooi weer, veel blije gezichten bij jong en oud en geweldige sportprestaties door snelle en nog snellere lopers en loopsters! Top gedaan allemaal, net als alle vrijwilligers, van opbouwers tot opruimers en alles daar tussenin, ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Voor nu laten we het even bij een paar eerste foto’s van onze fotografes Chimène Gommans, Romy de Waal en Veri Gutte. Later deze week volgen er nog veel en veel meer (ook van onze vierde fotografe Karin van Verseveld), dus hou vooral dit medium in de gaten!

En nu is het bedtijd, maar we willen jullie er nog wel even op wijzen dat atletiekvereniging Statina op zondag 13 november alweer het volgende hardloopevenement organiseert: de Vallende Bladerenloop op recreatieterrein De Meent in Beusichem! Anders, maar zeker niet minder leuk, dus hou vooral www.statina.nl (en/of de social media kanalen van deze vereniging) in de gaten!

Tot het volgende bericht, slaap lekker!