PARCOURS 5 EN 10 KM

Het parcours van de Culemborg City Run kent een ronde van 1 kilometer en een ronde van 5 kilometer. Onderweg kom je langs prachtige oude gebouwen zoals het Jan van Riebeeckhuis, (de ingang van) het Elisabeth Weeshuis, korenmolen De Hoop, de Binnenpoort en natuurlijk ons in 1534 gebouwde stadhuis. Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer worden buiten het centrum van de stad getrakteerd op prachtige vergezichten over de uiterwaarden langs de rivier de Lek!

Deelnemers aan de 5 kilometer lopen 1 ronde door het centrum en het noordoostelijke buitengebied van Culemborg en deelnemers aan de 10 kilometer lopen deze ronde 2 keer.

Beschrijving:
start op de Markt – rechtdoor Oude Vismarkt – rechtsaf Slotstraat – rechtdoor Voorburg – rechtdoor Waldeck Pyrmontdreef – rechtdoor Achterweg – linksaf Beusichemsedijk – linksaf Havendijk – rechtdoor Achterstraat – rechtdoor Herenstraat – rechtsaf Het Hof – Schuttersbrug – rechtdoor Het Jach – linksaf Prijssestraat – linksaf Varkensmarkt – Binnenpoort – finish/doorkomst op de Markt

Plattegrond: