SCHOLENRUN

Ben jij er klaar voor om met je school te strijden om de titel ‘Sportiefste school van Culemborg’? Schrijf je dan nu in!

In 2020 vindt alweer de derde editie van de Culemborg Scholenrun plaats en wij hebben er zin in! Tijdens deze run kan jij strijden met je school om de titel ‘Sportiefste school van Culemborg’. Je wordt met je basisschool de sportiefste school van Culemborg door met zo veel mogelijk leerlingen (en juffen of meesters) te finishen. De school met procentueel de meeste gefinishte leerlingen wint de titel!

Kinderen van 6 jaar en ouder mogen meedoen. Ben jij op 13 april 6, 7, 8 of 9 jaar dan doe jij mee met de 1 kilometer. Ben jij op 13 april 10 jaar of ouder dan doe jij mee aan de 3 kilometer. Nadat je gelopen hebt krijg je een medaille omgehangen, een flesje water en een banaan of appel. Daarnaast vallen er ook nog individuele prijzen te winnen! Ben jij 1e, 2e, of 3e (jongens en meisjes apart) dan krijg je ook nog eens een mooie prijs na de loop op het podium op de Markt.

Meedoen kost maar €5,00 per persoon. Doen van jouw school 40 of meer leerlingen mee? Dan ontvangen jullie een loopclinic voor de school verzorgd door een train(st)er van Statina!

Wij kunnen niet wachten tot het weer zover is! Jij ook niet? Schrijf je dan zo snel mogelijk in en dan zien we je aan de start van de Culemborg Scholenrun!

HOE SCHRIJF IK MIJ IN?

  • Je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier op deze website tot en met 6 april
  • Ga naar het inschrijfformulier van de scholenrun, vul alle gegevens in, én vergeet vooral niet jouw basisschool in te vullen!
  • Op de dag zelf is het niet meer mogelijk om voor de scholenrun in te schrijven (wel voor individuele deelname aan de 1 of 3 kilometer)